Kleding voor modernere man die niet bang is om een beetje op te vallen. A Fish Named Fred is een merk met een unieke collectie van kledingstukken met een twist. De bijzondere prints zul je niet snel bij andere merken tegenkomen. Wil je een keer iets anders dan standaard? Kies dan voor A Fish Named Fred!

Unieke herenmode met gewaagde prints

A Fish Named Fred is een jong Nederlands merk, dat in 2011 is opgericht in Amsterdam. Ieder mens kan onafhankelijk zijn en creativiteit tonen, dat is de gedachte achter dit merk. De kleurrijke designs gecombineerd met luxe materialen, zorgen ervoor dat je een echt uniek kledingstuk in handen hebt. Of het nou voor een plechtigheid of voor een feestje is, geen probleem, de kledingstukken van A Fish Named Fred zijn gemakkelijk te combineren. In iedere collectie van A Fish Named Fred vind je unieke thema’s die samen een verhaal vertellen. De prints zijn divers en bestaan onder andere uit vissen, vogels en camouflagedesigns. De gewaagde prints worden niet alleen gebruikt voor het design van overhemden, ze komen ook terug in de binnenkant van schoenen, sokken, in zakken van broeken en de voering van jassen. Met ieder seizoen weer unieke patronen val je gegarandeerd op!

A Fish Named Fred shoppen bij Schulte Herenmode

De collectie van A Fish Named Fred zorgt ervoor dat jij er helemaal trendy bijloopt, met een extra toevoeging van humor en creativiteit. Wie wil dat nou niet? Geef je kledingkast wat vrolijkheid en shop de kledingstukken van A Fish Named Fred eenvoudig vandaag nog online bij Schulte Herenmode. In onze winkels kun je ook terecht voor het uitgebreide aanbod van A Fish Named Fred.

Herenmode van hoogstaande kwaliteit

Als je op zoek bent naar herenmode van een hoge kwaliteit, moet je bij A Fish Named Fred zijn. Naast dat de kledingstukken er spectaculair uitzien, is de kwaliteit van een hoog niveau. De designs van A Fish Named Fred komen mooi naar voor door het gebruik van luxueuze stoffen. Achter A Fish Named Fred zit een creatief team die veel tijd en moeite in de designs van het merk stopt. Wist je dat er in elk uniek ontwerp het logo van A Fish Named Fred verstopt zit? Soms zie je het visje gelijk, maar soms moet je er echt even voor gaan zitten.